lauantai 12. huhtikuuta 2014

Minin huone

Ja näin vauhdikkaasti heiluu työkalut aamuseitsemältä kun Mytty pääsee isin apumieheksi! Vihdoinkin me saatiin yläkerran viimeinen makuuhuone valmiiksi. Jokaikinen listakin on paikallaan.Huonehan on tarkoitettu meidän Minille. Mööbelit vaan paikoilleen ja verhot ynnä muut, niin neiti siirtyy omaan huoneeseensa nukkumaan. Mitähän tyttö siitä tuumaa? On ainakin innoissaan jo käynyt konttailemassa ja tutkimassa huoneen nurkat. Ja aina pitää tietty ottaa huuurjat vauhdit omassa pikkuisessa keinutuolissa, seisaallaan.


Palaan kuvailemaan huonetta taas kun siellä oikeasti on enempi jotain kuvattavaa. Oi että sormet syyhyää päästä vihdoin sisustamaan tota huonetta :)

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! :) Ihana tapettivalinta, oon itse tosi huono käyttämään tapetteja. Saas nähdä kun joskus päästään muuttamaan rohkaistunko. Jään innolla odottamaan etenemistä! :) kivaa palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Munkin pitää kyllä aina perusteellisesti miettiä, ennen kuin uskallan tapettia seiniin laittaa. Se kun kuitenkin on suuritöisempää vaihtaa kun maalisävy. Tuohon olen aikas tyytyväinen. Varsinkin kun näen päässäni sen lopputuloksen muiden sisustusjuttujen kanssa. Lupaan palata tähän aiheeseen pian. Hyvää palmusunnuntaita myös sinne. Sulla oli taas niin kauniita kuvia blogissasi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tapetti! :) Se on aina kivaa puuhaa päästä sisustamaan uutta huonetta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, on kyllä tosi kivaa. Samalla menee varmaan pojankin huone vähän uusiksi siinä sivussa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...