torstai 4. heinäkuuta 2013

Nimijuhlien suunnittelua


Mytty on tänään hoidossa ja vauvan nukkuessa on viimein aikaa suunnitella lähestyviä nimijuhlia. Kutsut jo  sainkin askarreltua ja postitettua pari päivää sitten. Tein ne hyvin yksinkertaisesti. Vauvan valokuva kutsutekstin kanssa taitettavan kortin sisälle ja vähän pitsinauhaa ympärille. Se on siinä ja ihan nätit niistä tuli. Sen verran on aika tiukilla että parempi pitäytyä yksinkertaisessa ja helpossa. Myös juhlien suhteen. Suunnittelen tarjoavani nopeasti valmistuvia ja helppotekoisia herkkuja. Tarjoiluihin saan onneksi myös apua äidiltä ja siskolta.

NIMIJUHLAT

VIERAAT 
16 aikuista, 7 lasta, 3 vauvaa

MENU
katkaraputahna saaristolaisleivällä
savulohi-rieskarullat
voileipäkakku
mansikkatäytekakku
marja-juustokakku
kuningatar-cupcakes
mokkapalat
vaaleanpunaiset sydän-pikkuleivät

KORISTELUT
vaaleanpunaista ja pinkkiä
kukkia ja kynttilöitä
pom pomit roikkumaan kattoon


Juhlat pidämme jo tämän kuun lopussa. Aika on mennyt ihan hirveätä vauhtia siitä asti kun vauva saapui. Hän on kohta jo kuukauden ikäinen. Eilen ihan säikähdin että tarttis alkaa tekemäänkin jotain valmisteluja juhlien eteen eikä vaan suunnitella. No juhlamekon kävin heti ostamassa tytölle. Se onkin ihan mielettömän hieno. Kuvailen sen tännekin ehtiessäni...

Hauskaa päivää kaikille! Mä jatkan täällä hyvin vaaleanpunaisia suunnitelmiani :)

3 kommenttia:

 1. aivan ihanat kutsu kortit oot tehnyt. oikein tyttömäiset. ite alan pikkuhilja myöskin ääntää katsetta lapsen ristiäisiin.

  VastaaPoista
 2. Niin somaiset kutsut.. Oikeen pistää harmittaan nyt, kun viime syksynä en lähettänyt kutsuja olleskaan meidän pienen neitokaisen ristiäsistä..Ihan tekstari tuli laitettua.
  Tuollainen kutsu olisi ihana saada :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Minustakin ne on juuri sopivan tyttömäiset neidin juhliin :) Itse olen aina pyrkinyt tekemään kutsut kaikkiin tärkeisiin juhliin jotta sen saa sitten talteen. Ja tiedän että moni sukulainenkin laittaa talteen. Mutta aina ei tietty aika vaan riitä. Voi kun vuorokaudessa olisikin pari ylimääräistä tuntia. Niitä olen toivonut jo monta kertaa vauvan synnyttyä...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...