perjantai 27. toukokuuta 2011

Kylpyhuone

Taisin luvata keittiökuvia seuraavaksi, mutta koska tasoja odotellessa olemmekin viimeistelleet kylppäriä, saattekin kurkata sinne. Meillä on aika peruskylppäri, ei suurensuuri, johon halusimme kaksi kulmasuihkua. Suihkut ovat mallia Mora Cera Family.Laattana on seinissä 25x40 mattavalkoinen ja kulmissa kiiltävä vaaleanharmaa 2,5x2,5 mosaiikkilaatta. Lattiassa on myös vaaleanharmaa laatta koossa 10x10. Samaa laatta on käytetty alakerrassa muissakin tiloissa.

Katto on valkoiseksi lakattua kuusipaneelia. Oli kyllä aikamoinen homma katon maalaus, vaikkei iso katto olekaan. Haju oli lakkamaalissa aivan kammottava ja maalihan tietty valui aikalailla käsille hankalan maalausasennon vuoksi. Onneksi paneelit pystyi kertaalleen käsittelemään ennen kattoon asentamista, eikä siis tarvinnut kuin kerran maalata katossa. Hiukka kyllä mietityttää miten ammattilaiset olisivat homman tehneet? Niin tuhraamiseksi työ kyllä meiltä meni...

Pientä luksusta toki pitää peruskylppärissäkin olla. Tai minä ainakin pidän himmennettäviä valoja ja miehen vaatimia kaiuttimia sellaisina :)

Seuraavaksi luvassa muutama kuva kodinhoitohuoneesta!

Hyvää viikonloppua kaikille. Meillä se menee, kuinka ollakaan, raksaamisen merkeissä.

2 kommenttia:

  1. Kylppäri näyttää tyylikkäältä ja mageet luksukset :)

    Kodaripostausta odotellessa!

    Touhukasta viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Marika, hyvät viikonloput sinnekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...