torstai 26. toukokuuta 2011

Seitsemän kuukautta

Mytty on täyttänyt seitsemän kuukautta ♥. Aurinkoinen muruseni on nyt viimein jättänyt kevään sairastelut taakseen. (koputetaan puuta varmuuden vuoksi) Poitsu voi hyvin ja syö hyvin, kasvaa oikein silmissä. Vaatteissakin pitää siirtyä 80 senttisiin.

Mytty tykkää kovasti kirjojen lukemisesta, paikkojen tutkimisesta, pomppimisesta ja meidän kissoista. Erityisen kivaa on kaikenlainen paukuttelu. Pöydän paukuttaminen käsillä tai jollain käteen osuneella tavaralla, lattian paukuttelu tai lelun hakkaaminen toisella.Istuminen Mytyltä onnistuu jo tosi hienosti. Hän osaa myös itse konttausasennosta peruuttaa istualleen. Mytyn mielestä istuminen on tosi kivaa kun näkee ja ylttyy paremmin.  Ja lelulaatikon tutkiminen on niin paljon kivempaa istumisasennossa.

Pöriseminen ja päristely on myös ihan huippua Mytyn mielestä. Sitä harjoitellaan aina ja joka paikassa niin että sylki lentää. Tai ruoka, se vasta kivaa onkin kun pöristelee ruoka suussa :)

Mytty on käynyt uudella talolla tutustumassa paikkoihin ja hihkunut innoissaan rullaillessaan olohuoneessa. Kiva varmaan kun on uusia paikkoja joita tutkia. Mytty odottaa innoissaan uuteen taloon muuttoa. Ihan niinkuin äitkin ♥.

2 kommenttia:

  1. Onnea Mytylle! <3 Kylläpäs jo istuukin hienosti! Siellä kuulostaa olevan samanlaisia harrastuksia kuin täälläkin :) Joko Mytty on lähtenyt konttaamaan? Mingu ei velä ryömi tai konttaa, mutta on lähtenyt mahallaan peruuttaan. Näkee sitä sillainkin maailmaa :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä poitsu lähtenyt konttaamaan. Heiluttelee itseään kyllä konttausasennossa muttei vielä hoksaa mitä käsille ja jaloille pitäisi tehdä. Varmaan vain muutamasta päivästä kiinni kun lähtee siitäkin liikkeelle.

    Mytty kanssa aloitti liikkumisen puolivahingossa masullaan peruuttamalla. Ja oli ihan innoissaan ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...