sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuonetta olen kyllä kaivannut pitkään. Sellaista minulla/meillä ei ole koskaan ollut. Varsinkin nyt vauvan myötä on välillä tuntunut että haluaisi vaan sulkea oven taakse kasvavan pyykki- ja tavaravuoren. Ja meillähän kun on kaksi kissaa, on niiden pissalaatikoiden sijoittaminen aina ollut yksi pulma. Tällä hetkellä vuokra-asunnossa kissujen liriboksi on saunassa, joten aina kun haluaa saunaan, pitää se ensin pestä perusteellisesti. Ihan hirveästi ei houkuttele mennä saunaan rentoutumaan, kun sen lattia on täynnä tassunjälkiä ja boksista lentänyttä hiekanmurua.



Mutta siis nyt minulle on tulossa tosi toimiva kodinhoitohuone, johon voin vallan mainiosti sulkea pyykkivuoren, liriboksin ja muuten kissojen ruokakupitkin. Mytty on osoittanut kasvavaa kiinnostusta keittiön lattialla oleviin kuppeihin, joten ehkäpä niitäkin aletaan säilyttämään suljetun oven takana.

Kodinhoitohuoneeseen valitsimme Iskusta tämmösen simppelin (edullisen) oven vaaleanharmaana. Siihen tulee myöskin hyvin yksinkertainen vedin, joita ei vielä ole ehditty kiinnitellä. Taso on samaa laminaattia jota tulee myös keittiöön. Värinä valkolakattu puu. Kodarissa ei ole mitään ihmeellistä. Ikkunaseinällä on kaapistot ja taso, vastakkaisella seinällä allas ja pesutorni. Toimivaa ja yksinkertaista, just niinkuin kodinhoitohuoneessa musta pitääkin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...