perjantai 28. tammikuuta 2011

Mytyn kolmas kuukausi

Niin se tuli täyteen jo kolmas kuukausi pojallemme. Kuukausi kului nopeasti arjen rutiineita pyöritellessä. Meille on pikku hiljaa muodostunut oma rytmimme ja aikataulu jonka mukaan arkena toimitaan. Enää ei tarvitse ihmetellä mitä vauva milloinkin haluaa tai tarvitsee, vaan osaan jo hyvin ennakoida nälän ja väsymyksen.

Aamulla heräillään aina yhdeksän aikaan, syödään ja tehdään aamutoimet. Poika viihtyy hetken aikaa sitterissä tai lelukaaren alla, jolloin minä ehdin hörpätä aamukahvin ja selata hieman lehteä. Puoli yhdeltätoista lähdemme vaunuilemaan jonka jälkeen poitsu nukkuu vaunuissa kolmisen tuntia. Iltapäivällä kotona ollessa yleensä leikin ja loruttelen vauvan kanssa. Kohta onkin sitten taas seuraavien nokosten aika, ei tuo pieni kauan jaksa valveilla olla. Nokosia on iltapäivän ja illan aikana yleensä kolmet, välissä aina leikitään, hihkutaan ja jokelletaan. Nukkumaan mennään vasta puolenyön tietämissä.Kuukauteen on kuulunut paljon hymyilyä, hihkumista ja bravuurina käsien löytäminen. Niiden käyttöä Mytty on harjoitellut ahkerasti. Ensin huitonut leluja ja sitten pikkuhiljaa saanut otteen, viime viikolla vienyt leluja kovasti suuhun. Muutenkin kaikkea pitää nykyään maistella ja tunnustella suulla.

Poika on tämän viikon loppupuolella alkanut harjoitella kyljelle kääntymistä selinmakuulta. Ei varmaan kestä kauankaan niin hän jo kääntyy ketterästi masulleenkin.

Myttysen strategiset mitat ovat nyt 60.4cm ja 6680g. Kasvettu on taas kovasti, tällä kertaa tosin enemmän leveyttä :) Aikamoinen Michelin-mies hänestä on tulossa. Suloisia pehmoisia poimuja on jalat ja kädet täynnä. Posket on pyöreät ja leukoja kaksi, niin kuin vauvalla kuuluukin :)

4 kommenttia:

 1. Ootappa,kun löytyy varpaat,silloin ihmetellään,että onks mulla tommosetkin? Ja ei kun suuhun...!
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 2. Luulen että sekin hetki on jo lähellä. Kovasti heiluttelee jalkoja pystyssä selällä maatessaan. Kohta varmaan hoksaa nekin :)

  VastaaPoista
 3. Mistä lie tänne löysin, mutta jään seurailemaan :) Tervetuloa vastavisiitille!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun löysit :) Tervetuloa lukijaksi. Tulen ehdottomasti vierailulle sinnekin päin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...