maanantai 25. helmikuuta 2013

Syntymäpäivä


Tänään on minun syntymäpäiväni. Ihana aurinkoinen ilma saa unohtamaan että täytän jo 33 vuotta! Ei vaan, ei mulla mitään ikäkriisiä ole. Ihminen on sen ikäinen kuin on ja elää tässä hetkessä, ei menneessä eikä tulevassa. Tai näin minä ainakin yritän tehdä. Nyt just on hyvä olla ja tulevaisuudessakin on vain ihania asioita odotettavissa. Kaikin puolin aurinkoinen olo näin synttäripäivänä :)


Varsinaiset kahvittelut pidettiin jo eilen. Paljon helpompi kaikkien päästä kun ei ole arjen kiireitä. Tänään sitten herkutellaan rääppiäisissä. Sen jälkeen laitan herkut taas pannaan. Nyt meillä on pari viikkoa jo syöty vähän niin ja näin kun ollaan oltu kipeinä. Pitää palata takaisin ruotuun. Mutta juhlapäivänä saa vielä nauttia!Eilen sain ihanan aamiaisen, kahvit ja tuoremehut tietty sekä croissantteja valkohomejuustolla ja hillolla, namskis. Poika oli tehnyt isin kanssa hienon kortin ja onnittelulaulunkin olivat opetelleet.Mieheni teki lahjaksi minulle kaksi juustokakkua, toiveiden mukaisesti suklaisen ja hedelmäisen. Kukkiakin toki sain, ihanan hortensian. Sukulaisilta vielä lisää kukkia, kortteja ja hemmotteluhoito kuumakivihierontaan. Se tuleekin tarpeeseen. Jospa se helpottaisi tätä raskauspäänsärkyäkin hieman.

Kakuista suosikiksi valittiin suklaajuustokakku. Ihmekös tuo, minä ainakin olen aika suklaafriikki. Ohjeen kakkuun saat halutessasi täältä. Ja mangokakun ohje löytyy esim täältä. Minun kakussani oli käytetty tuoretta mangoa ja päällä kiivejä, muuten tehty tuolla ohjeella. Se oli myös oikein herkullinen, sellainen raikas ja paljon kevyempi kuin tuo suklaakakku. Suosittelen kokeilemaan.


Nyt mä karkaan vielä vähän maistamaan tuota ihanaa kakkua :) Moikkamoi!5 kommenttia:

 1. Oikein aurinkoista syntymäpäivää!!!
  Ja wau, mitä kakkuja pääsitte maistamaan!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea!
  Mukavaa illanjatkoa sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. hyvää syntymäpäivää! Makoisan näköisiä kakkuja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Kaikki kunnia kyllä miehelleni, on noin niin hyviä kakkuja.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Ja oli kyllä herkullisen näköisiä kakkuja. Mangokakusta oon monenlaisia versioita tehnytkin, mutta tuon suklaajuustokakun ohjeen otin kyllä talteen. Sitä täytyy kokeilla. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...