keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Makuuhuone

Alakerran makuuhuone alkaa olla listoja vailla valmis. Niin tai puuttuuhan sieltä nyt väliovetkin, saunatiloihin ja olohuoneeseen päin. Mutta voisihan sitä vaikka muuttaa ilman niitä oviakin. Se olisi sellaista loft-tyylistä avaraa asumista :) No kuitenkin, huone on maalattu, tapetoitu ja laminaatti on asennettu. Yhdellä seinällä on allaoleva helmiäishohtoinen ornamenttikuvioinen tapetti. Muut seinät on maalattu tapetin kuviosta napatulla kermanvärisellä maalilla.

                                                  

Makuuhuone kokonaisuudessaan näyttää nyt tältä. Kuva otettu olohuoneeseen johtavasta oviaukosta. Vasemmalle seinällä jää kulku saunatiloihin.


Kuvaan on näköjään päässyt myös nykyisestä asunnosta raksalle kuskattu olohuoneen jalkalamppu. Se piti siirtää, koska Myttynen rakastaa sen jalan ravistelua ja heiluttelua. Alkoi vähän hirvittämään, että koska se kaatuu koko komeudessaan pienen päälle.

Ai muuten, kommentit ovat oikein toivottuja :) Seuraavaksi kuvia keittiöstä... Stay tuned!


6 kommenttia:

 1. Kauniit ja seesteiset sävyt, kaunis huone tulee. Meillä muuten kaatui tuo samainen jalkalamppu kuopuksen ryömintävaiheessa. Onneksi ei hänen päälleen kuitenkaan. Pääsi yllättämään, kun en arvannut hänen ryömivän niin nopeasti niin pitkälle. :)

  VastaaPoista
 2. Teille tulee kaunis koti. Koska talon on tarkoitus olla valmis? Meilläkin uuden kodin pintamatriaalien valinnat (ja valinnan vaikeus) ovat kohta edessä, joten tällaiset postaukset luen suurella mielenkiinnolla. Keittiökuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Miia: Kiitos <3 Vitsit, kyllä minäkin säikähdin kun poitsu sai lampun heilumaan ravistellessaan sitä. Onneksi ei mitään sattunut...

  VastaaPoista
 4. Pihla: Osittainen käyttöönottotarkastus eli muuttotarkastus on tilattu 6.6. Eli loppusuoralla ollaan. Talohan meillä on siis kaksikerroksinen ja nyt sitten mutettaisiin vain alakertaan. Joten koskas se sitten onkaan valmis? Kuka tietää...

  VastaaPoista
 5. tuo on aivan täydellisen ihan tuo tapetti ja sopii täydellisesti yhteen lattian kanssa.. Kyllä sulla on tuota silmää ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...