lauantai 14. toukokuuta 2011

Pääseehän sitä pyörimälläkin

Mytty on viikkojen onnettoman ryömimisharjoittelun jälkeen päättänyt luovuttaa koko kurjan homman. On meinaan keksinyt paljon helpomman ja ennen kaikkea nopeamman liikkumismuodon. Pyörimisen, tai pitäisikö sanoa rullaamisen pitkin lattioita. Ja aika hienosti hän tuon homman hallitseekin. Ihan selvästi osaa katsoa mihin suuntaan haluaa mennä, vaikka jonkin esineen luo, ja sitten rullaamaan. Selältä-masulle-selälle-masulle, oho nyt menee vähän väärään suuntaan, akselin ympäri suunnan vaihto ja taas mennään!

Näin hän etenee huoneesta toiseen. Ja välillä puolittain sohvan alle jumiin. Siitäkös hermostutaan, tule mami auttamaan minut pois täältä!

5 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että talolla hommat edityy. Pilkahdus vessasta näyttää hyvältä. Kesäkuuhun onkin enää muutama viikkoa. Muuttonne siis lähestyy. Mahtavaa. Meillä etsitään taloa kuumeisesti, mutta vielä ei ole tärpännyt. Ja se on totta, pääsee sitä eteenpäin pyörimälläkin =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska tapa liikkua, toiset keksii tosiaan tuon tavan :)

  VastaaPoista
 3. Suveliina: Niinpä kesäkuu lähestyy uhkaavasti. Kyllä kiirettä saa pitää... Vitsit mekin etsittiin ensin kauan taloa jonka ostaa mutta kun ei löytynyt sitten millään niin päätettiin rakentaa.

  Hanna-Maarit: Kyllä nuo pienet onkin kekseliäitä kun halu päästä eteenpäin on niin kova :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Meillä on samanikäinen vauveli, lokakuussa syntynyt tyttö! :)Hauskan liikkumistavan on teidän pieni keksinyt, käyhän se noinkin :D Liityin lukijajoukkoon ja jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa lukijaksi Dimangi :) Tulen heti ehtiessäni vastavierailulle ja katsomaan miten teidän pikkuneitiä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...