perjantai 5. marraskuuta 2010

Ulkoilemassa


Tänään olimme ensimmäistä kertaa Mytyn kanssa ulkoilemassa. Itsekin siis pääsin ulos kahden viikon sisällä olon jälkeen :) Mitä nyt postilaatikolla olen käynyt tai roskia viemässä. Kyllä teki hyvää hengittää raikasta ulkoilmaa. Mitään pitkää lenkkiä emme toki vielä voineet tehdä. Mytty kun on vielä niin pieni ja itsellänikin toipuminen kesken. Meidän täytyy aloitella ulkoilu vähitellen matkaa pidentäen.Asuntomme on vain kivenheiton päässä järven ja kanavan rannasta, jossa on kauniit ulkoilureitit. Sinne suuntasimme taas kävelemään, niin kuin mielellämme teemme.

Vesi on jotenkin niin rauhoittava elementti. Minulla ainakin mieli lepää ihan eri tavalla veden äärellä liikkuessa. Olemme mieheni kanssa molemmat horoskoopiltamme Kaloja, johtuukohan se siitä :) Vesihän on kalojen luontainen ympäristö. Eipä sillä, että horoskoopeista paljon tietäisin tai ymmärtäisin. Niitä lukiessa vaan aina tuntuu, että jokin totuus tässäkin piilee...

Pojan horoskooppimerkiksi tuli Vaaka. Täytyykin käydä lukaisemassa millaisia luonneanalyyseja heistä löytyy. Paras ystävänikin on merkiltään Vaaka. Jos pojalle tulee joitain samoja luonteenpiirteitä kuin hänelle, olen oikein onnellinen :)3 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea koko perheelle. Suloinen vauva teillä ja upeita kuvia olet ottanut ulkoilureitiltänne.

    VastaaPoista
  2. huomaa, että kuvaajalla on visuaalista silmää, todella hyviä kuvia jälleen. Näitä voisi käyttää suoraan jossain lehdissä. Oletko harkinnut freelancer valokuuvaajan uraa, ellet jo sellainen ole?
    Horoskooppeihin en minäkään täysin usko mutta kyllä niissä jotain perää kuitenkin vaikuttaisi olevan. Vaa-at ja kalat sopivat kyllä hyvin yhteen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...