lauantai 27. marraskuuta 2010

Joulukranssi

Huomenna on jo ensimmäinen adventti. Jouluhan on jo ihan kohta! Tänä vuonna Joulu pääsi yllättämään minut, niin kuin ensilumi autoilijat :)  Vasta muutamia lahjoja olen ehtinyt hankkia. Yleensä käyn ostoksilla jo hyvissä ajoin, jotta Joulun lähestyessä voin keskittyä muihin valmisteluihin ja askarteluihin. Tänä vuonna aikani on mennyt vauvailuun, niin kuin tietysti pitääkin. Nyt pieni Mytty on kaikkein tärkein, tulee se Joulu vähän vähemmällä hössöttämisellä.

Muutamia pieniä askarteluita olen kuitenkin ehtinyt tehdä. Kuten niin monissa muissakin blogeissa on tehty, askartelin minäkin ovikranssin tuomaan Joulun tunnelmaa kotiin. Tai voiko sitä kutsua ovikranssiksi kun en sitä oveen laita? Asumme vuokra-asunnossa, joten en voi oveen naulaa lyödä. Eikä siinä muutakaan ripustusmahdollisuutta nähdäkseni ole. Tänä vuonna ovikranssimme siis ripustetaan eteisen seinään. ( Onko se siis seinäkranssi?)
 

Kranssi on tehty hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti. Sopivasti siis pienen vauvan äidille :) Kiersin ensin valmiin pajukranssin ympärille silkki- ja pitsinauhaa. Lisäksi kiinnitin kuumaliimalla muutamia pieniä hopeisia kulkusia. Ja ei se mielestäni muuta kaipaa.

2 kommenttia:

  1. Vanha sanonta yksinkertaisuus on kaunista sopii kuin nakutettu. Ihanan tunnelmallinen kranssi, ei suurempaa härpäkettä. Kaunis on!

    Ihanaa adventtisunnuntaita sinulle!

    Suvi

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä olen, monesti vähemmän on enemmän. Hyvää adventtia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...