perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tjsuku, tjsuku....tuut, tuut...


Ei, otsikko ei ole mitään salakieltä vaan se on tietysti juna joka puhkuu raiteilla. Kirppikseltä löytämäni junarata ja varusteet on tällä hetkellä pojan ihan ehdoton suosikki. Hän osaa tosi hienosti koota radan itse ja rakentelee hienoja kyliä talopalikoista.
Ja kelpaahan sitä leikkiä uudessa omassa huoneessa. Ollaan otettu huone jo käyttöön leikkeihin vaikka viimeiset listat vielä puuttuu ja sähkötkin on vetämättä. Ja siis oikeastihan huone ja koko yläkerta pitäisi käyttöönottotarkastaa ennen kuin sinne viedään mitään tavaroita. Kröhöm, saas nähdä mitä tarkastaja sanoo kun huomaa että me ollaan hieman kierretty sääntöä. No mutta kuka sitä nyt malttaa odottaa jotain tarkastuksia? Kunhan tilat on tietty turvalliset ja soveltuvat asumiseen. Eipä tuo asiaa miksikään muuta onko joku raksavirastosta käynyt yläkerrassa pyörähtämässä ja lyömässä leimansa papereihin :)

Pojan huoneeseen hankittiin uutena taustalla näkyvä taso Ikeasta. Se on tarkoitettu leluille ja kirjoille, siihen pitäisi vielä hankkia jotkut hyvät laatikot joihin mahtuisi paljon tavaraa. Leluja on kertynyt jo aika paljon noinkin pienen pojan tarpeisiin :D Muuten huoneeseen on tulossa vanhoja kunnostettavia huonekaluja jotka on minulla varastoituna vanhempieni autotallissa. Pitäisi lähteä peräkärryn kanssa hakemaan niitä lähiaikoina niin saataisiin huone kalustettua... ai niin ja se tarkastus tietty ensin.


Tuut, tuut...kaikki kyytiin juna lähtee!

4 kommenttia:

 1. Minkä niminen tuo Ikean taso on, näyttää kivalta?

  VastaaPoista
 2. Se on Hemnes-sivupöytä. Meillä on tota samaa sarjaa pari lipastoakin makuuhuoneessa. Ne on ihan kunnon massiivipuuta, ei mitään lastulevyä. Eli tosi jämäköitä huonekaluja ja tietty ikea-hinnat, suosittelen. Toi on ainakin lastenhuoneeseen musta tosi hyvä. Saa paljon mahtumaan leluja ja muuta.

  VastaaPoista
 3. Ihana on varmaan uudessa valoisassa huoneessa rakennella junaleikkejä!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Tykkään teidän lattiasta ja tasokin on kiva.

  Läysin juuri blogiisi, joten jatkan lueskelua :)

  Ihanaa heinäkuuta teille!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...