maanantai 15. marraskuuta 2010

I love dad


Eilen mieheni pääsi viettämään ensimmäistä isänpäiväänsä. Varmasti päivä oli hänelle tärkeä ja mieleenpainuva. Minullekin oli tärkeää juhlistaa päivää, halusin muistaa miestäni lahjalla ja herkuilla. Mytylle olin hankkinut päivään sopivan "I love dad"-paidan. Mieheni yllättyi ja ilahtui siitä kovasti. Tosi vekkulilta Mytty paidassaan näyttikin.Päivän vietimme minun vanhempieni luona, jonne oli saapuneet myös mummoni ja siskoni perheineen. Äitini oli tehnyt lempiruokaani lapinpataa, josta tapani mukaan söin itseni aivan ähkyyn :) Toisten tekemä ruoka nyt vaan maistuu aina niin vastustamattoman hyvälle. Ja miten olikaan juhlaa istua valmiiseen pöytää ja syödä rauhassa kahta kättä käyttäen, kun Mytylle riitti sillä välin sylittelijöitä.

Siskoni viisikuukautinen poika näytti jättiläiseltä Mytyn rinnalla. Noin nopeastiko ne vauvat aina kasvavat noin isoiksi, ihmettelimme porukalla? Voi ne ovat niin vähän aikaa ihan pieniä...

Illalla herkuttelimme mieheni kanssa kaksin vielä suklaakakulla ja alkoholittomalla kuohuviinillä, ja mieheni sai avata pakettinsa. Päivä oli ollut oikein mukava, ja kun Mytty vielä nukahti yöunillensa ilman jokailtaista mahakipu-itkua, tuntui se täydelliseltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...