lauantai 20. marraskuuta 2010

Hetki itselle

Neljä viikkoa on kulunut vauvan syntymästä. Aika on mennyt uskomatonta vauhtia. Päivät täyttyvät syötöistä, vaipan ja vaatteiden vaihdoista, hyssyttelystä ja ulkoilusta... vauva-arjesta.

Olen kuitenkin yrittänyt ottaa joka päivä pienen hetken ihan vaan itsellenikin. Oli se sitten normaalia pidempi kuuma suihku tai saunominen, yksin kaupassa käynti tai suosikkini; blogimaailmaan uppoutuminen tuokioksi. Ne pienet hetket ja ihan muiden kuin vauva-asioiden ajatteleminen auttaa taas jaksamaan vähäunisia öitä.


Kaivoin kaapeista esille vanhat joululehdet, joita en ikinä raaski heittää keräykseen. Niiden lisäksi minua odottaa muutama tämän vuoden numero, joita en ole vielä ehtinyt avatakaan. Aika iso pino siis. Mytty nukkuu sopivasti päivän toisia päikkäreitään. On siis mamin oman tuokion aika. Sitten vaan kyntttilöitä palamaan, sohvalle makoilemaan, lämmintä mehua sekä pipareita evääksi ja hetkeksi joulun tunnelmaan uppoutumaan...5 kommenttia:

 1. Jaksamista vauvaperhe arkeen. Meillä se vauva aika on jo mukavasti ohi, mutta ehkäpä sitäkin pääsisi kohta muistelemaan uudelleen ;)

  Ihanaa ja rentouttavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava löytää sinun blogiisi. Se on juuri minun maakuni ja napsautin itseni lukijaksi =)Joulua odotellaan täälläkin hypistelemällä joululehtiä ja sisustuslehtiä.
  Sinulla on tunnelmallisia kuvia!
  Mukavaa uuden viikon alkua ja muutenkin tsemppiä uuudelle elämänvaiheelle!! Samaa on mukava seurata myös ystäväpiirissä. Itse palasin vielä opintojen pariin ja tuo unelma saa vielä ainakin vuoden odottaa..

  Terkuin Suvi

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna. Niin teillä onkin tyttö jo paljon isompi. Omat ihanuudet ja haasteensa tietysti kaikissa ikäkausissa. Minusta on ihanaa seurata pienen kehitystä ja odotan aikaa kun hän alkaa todenteolla oppimaan uusia taitoja :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Suvi, kiva kun olet löytänyt blogiini. Tervetuloa vaan seurailemaan elämäämme. :) Täytyykin heti tulla vastavierailulle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...