lauantai 16. helmikuuta 2013

Minikeittiö


Meidän keittiön nurkkaukseen on ilmestynyt suloinen minikeittiö pojan kokkauksia varten. Hänestä on niin hauskaa auttaa äitiä ja isiä keittiössä, että päätimme rakentaa hänelle oman keittiönurkkauksen. Brion hellan poika sai jo joululahjaksi, mutta nyt vasta hän on innostunut sillä leikkimään. Ja ei mikään ihme, äitistäkin on nimittäin ihan hauska kokkailla pienillä padoilla ja pannuilla. :)


Hellan yläpuolelle maalasin ja kiinnitin pienen maustehyllyn johon saa kivasti esille erilaisia tarvikkeita. Hyllyn alapuolelle ruuvattiin muutama koukku pannuille. Hellan viereen laitettiin pari nuppia siivousvälineille ja vaikka pienelle keittiöpyyhkeelle. Sellaisen ajattelin vielä Mytylle ommella.


Hellan takana on ohut valkoiseksi maalattu vanerilevy. Näin vältyimme pysyvien reikien poraamiselta keittiön kalustelevyihin. Tuossa minikeittiön takana on siis jääkaappi-pakastin. Nyt tämän "keittiömoduulin" voi siirtää kokonaisuudessaan mihin huoneeseen haluaa. Tai tulevaisuudessa vaikka leikkimökkiin tai kesällä ulos terassille.

Meillä täällä muuten sairastaminen jatkuu. Ulos ei päästä ja mielikuvitus on koetuksella kun pitäisi keksiä leikkejä pienelle potilaalle. Mitä teillä tehdään jos lapset sairastaa monta päivää? Vinkkejä vastaanotetaan ilolla :)


6 kommenttia:

 1. Soma keittiönurkkaus. Kiva pienen kokin kokkailla ja puuhailla kun kaikille tarvikkeille on omat paikkansa.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Itse halusin lapsille keittiön Ikeasta kun siinä oli se yläosakin. Eipä käynyt mielessä että sen keittiön oisi voinut toteuttaa näinkin! Hieno!

  VastaaPoista
 3. Mekin katsotiin sitä Ikean keittiötä, mutta se oli mitoiltaan aika iso. Tästä tuli nyt just passeli ainakin tuohon kohtaan. Ja oli kyllä helppo pikku projekti.

  VastaaPoista
 4. Voikun kiva nurkkaus! Meilläkin tuo on pian ajankohtainen, mutta tila ei anna periksi noin isolle alueella, harmi :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos Micu :) Joo meilläkin oli just just tilaa tuolle leikille. Kun se pitää kuitenkin olla niin ettei ole minkään tiellä...

  VastaaPoista
 6. Sattumalta löysin blogiisi. Tuohan on tosi kiva idea, että myös lapsen keittiö on oikeassa keittiössä:) Miksi sen pitäisikään olla aina jossain omassa huoneessa jne.. Ihana on keittiönurkkaus :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...