lauantai 9. helmikuuta 2013

Kuisti


Taannoiselta Ikean-reissulta tarttui mukaan sisustustavaroita myös kuistille. Sinnekin ostin yhden seinähyllyn lisää. Mä taidan tykätä näistä hyllyistä kun meillä on melkein joka huoneessa näitä. Mut niille on niin kiva ja helppo vaihdella erilaisia tavaroita, tauluja ja  vaikka kynttilälyhtyjä.




Kukka-aiheiset kuvat on myös Ikeasta. Ylimpänä olevan perhoskuvan olen ostanut osto ja myynti-liikkeestä. Se on vanhan oppikirjan sivu. Nämä uudet sopi niin passelisti siihen että nappasin heti kärryyni. Noissa on kaikissa myös sopivasti vihreätä väriä, jotta vastakkaisen seinän tapetin vihreä jatkuu tälläkin seinällä. Ja lisäksi on tuo ihana vanha vihreä perintölipasto. Siitä tykkään erityisesti. Onneksi sitä ei ole missään vaiheessa maalattu valkoiseksi niin kuin suunnitelma oli.



Kaikki pienet talolyhdyt siirsin tänne kuistille. Olohuoneessa ne alkoi näyttää niin jouluisilta. Täällä ei niinkään.



Tason alla olevissa isoissa koreissa meidän kaikkien kengät pysyy poissa tieltä. Kätevää...


Päivän posti laitetaan tietysti seinällä olevaan postilaatikkoon odottamaan lukijaansa. Niin laitetaan kun muistetaan. Ei aina, ja silloin ne lojuu pöydillä ja hukkuu.


Naulakon lisäksi kuistilla tarvitaan tietty lisää säilytystilaa. Kuistin peräseinä on meillä kaapistoa. Siinä on hyvin säilytystilaa kaikkien takeille ja asusteille.


Tälläinen kuisti meillä! Paljon kutsuvampi nyt kun seinät eivät ole enää niin tyhjät. Mutta vielä olisi kaikenlaista pientä suunnitteilla. Niistä lisää myöhemmin...


Hyvää viikonloppua!



2 kommenttia:

  1. Kivoja yksityiskohtia! Kuinka suuri tuo kuisti on? Vaikuttaa mukavan tilavalta, toisin kuin meidän pikkuruinen tuulikaappi...

    VastaaPoista
  2. kiitos Pihla. olisko toi kuisti jotain 8 neliötä? Varmaan 2mx4m suunnilleen mitat. On kyllä aika tilava. Halusimme sisääntulosta tilavan jotta on sitten helppo lasten kanssa toimia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...