torstai 19. kesäkuuta 2014

1v. synttärit: tarjoilut


Tässäpä lisää kuvia Minin ekoilta synttäreiltä. Kakku kuvailinkin jo aiemmin. Vieraita meillä oli lauantain juhlissa 22. Kaksitoista aikuista ja kymmenen lasta. Yritin selviytyä tarjoiluista melko helpolla joten käytin kyllä jonkin verran pakasteita ja puolivalmiita tuotteita. Ja hyvin tuntuivat maistuvan silti :) Mytyn kanssa ahkeroimme murotaikina-perhosia jo muutama päivä ennen juhlia. Nekin tehtiin valmiista pakastetaikinasta, paistettiin ja koristeltiin vain itse. Niiden leipomiseen käytettiin samaa muottia kuin kakun koriste-perhosissa.





Äitini leipoi juhliin vaaleanpunaisia perhosen muotoisia pikkuleipiä, jotka me taas Mytyn kanssa koristelimme. 



Lasten suosikkeja olivat näissäkin juhlissa pienet kermavaahdolla ja nonparelleilla koristellut muffinsit. Ne olivat tällä(kin) kertaa kaupan valmis muffinseja. Niidenkin päälle lisäsin vielä teeman mukaisen sokerimassa perhosen. Makeita herkkuja tarjolla oli näiden ja mansikkajuustokakun lisäksi vaahtokarkit ja riisisuklaapalat.



Suolaisista tarjolla oli savulohi-coctailpalat ja tomaatti-mozzarellapiirakka sekä suolakeksejä ja hedelmiä. Juustojakin olin ostanut, mutten sitten laittanutkaan esille kun tuntui että kaikkea on jo niin paljon. Ja ihan hyvin tällä kertaa ruoat olikin laskettu. Kaikkea riitti, muttei jäänyt liikaa juhlien jälkeen mässäiltäväksi.






1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...