perjantai 25. tammikuuta 2013

Turkoosia


Eilen käytiin siskon kanssa Ikeassa. Ja niin kuin arvelinkin, kaikenlaista pientä sieltä tarttui mukaan. Ajattelemani budjetti taisi taas triplaantua kun innostuin ostelemaan. Onneksi tässä kuussa olen myynyt kirppiksellä niin paljon tavaraa pois että lopputulos on aika plus miinus nolla. Ja sehän kaikista mukavinta onkin kun saa tavarat kiertoon.Nyt sain lisää sitä himoitsemaani turkoosia. Kotiin tuli heti paljon raikkaampi ilme muutaman värikkään sohvatyynyn myötä. Aika kivasti sopii turkoosi harmaan, valkoisen ja tummanruskean seuraksi.

Aika paljon muutakin tuli ostettua kuin sohvatyynyjä. Viikonlopuksi onkin luvassa tekemistä jotta saan kaikki seinähyllyt, kehykset ja muut suunnittelemani asiat käyttöön ja paikoilleen. Kivaa laitella kotiin uutta ilmettä ja viimeistellä keskeneräisiä juttuja.Mies toi töistä tullessaan tulppaaneja. Niistä tulee kotiin ihanan keväinen fiilis.


Joululahjaksi saadut, 5-vuotiaan kummityttöni tekemät sisustushelmet laitoin rennosti esille kynttilälyhdyn ympärille. 

Ihanaa kun on siivottu koti ja viikonloppu alkamassa! Perheen miehet ovat pilkillä. Saas nähdä mitä vonkaleita sieltä tulee iltaruoaksi :)

Hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...