torstai 12. huhtikuuta 2012

Naantalista


Pääsiäisenä vietimme muutaman päivän sukuloimassa Naantalissa. Siellä oli kevät niin ihanan pitkällä. Lunta ei ollut missään, leskenlehdet ja krookukset kukkivat. Aika toista täällä vain parin sadan kilometrin päässä. Meidän takapihalla on lunta varmaan 40 senttiä. Toki ajotiet ja talonvierustat täälläkin ovat jo sulat. Mutta Naantalissa tuli kyllä ihan erilainen kevätfiilis.


Naantalissa asuu Mytyn serkkupoika, vain kolme kuukautta häntä nuorempi. Näiden kahden vuosikkaan kanssa meillä riitti vauhtia, leikkejä ja tekemistä. Käytiin Leafin sisäleikkipuistossa, Naantalin vanhassa kaupungissa ja Muumimaailmassa. Muumit toki olivat vielä talviunillaan, mutta Muumimaailman alueella sai vapaasti ulkoilla ja ihmetellä Muumien asutuksia.
Lisäksi kävimme Raisiossa Vanha Vanto-nimisessä putiikissa ja sen pihapiirissä. Tosi kiva maatila omenatarhoineen ja eläimineen. Pienet poitsut pääsi ihmettelemään lampaita ja poneja, ( niin ja hienoa traktoria, traktorit on nyt se juttu...) ja äidit pääsi sisustuskauppaan.

Putiikissa olisi ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Mukaan lähti onneksi vain kaksi kasviaiheista taulua. Onneksi koska mun budjetti on aika tiukka tällä hetkellä. Ei saisi tuhlata mihinkään ylimääräiseen. Mutta eihän kodin sisustus voi olla turhaa, eihän? Vanha Vanto on mielestäni käymisen arvoinen paikka jos tuolla suunnalla liikutte. Siellä oli joku sisustus-kirpputori-tapahtumakin tulossa. En löytänyt siitä mainintaa nettisivuilta, mutta jos nyt oikein muistan niin päivämäärä oli 28-29.4.


Tälläinen oli meidän Bää-siäis-reissumme Naantaliin :) 

Hei lukaiskaahan edellinen postaukseni ja linkittäkää suosikkiblogejanne (ja omia blogeja myös) minulle ja muillekin täällä vieraileville...
9 kommenttia:

 1. kyllä Naantalissa on aina kiva käydä, hassua kun ite asuu tässä muutaman kymmenen kilometrin päässä, niin vuoteen en varmaan ole käväissyt..
  nyt täytyy heti korjata tilanne :))
  käväise ihmeessä seuraavalla reissulla Paimiossa Adalmiinan Helmessä, ei ole pitkä matka Naantalista :)
  terkuin
  jaana

  VastaaPoista
 2. Voi, olette ajaneet ihan meidän ohi =) Naantali on mun kotikaupunki ja nyt asutaankin Raisiossa. Vanhan vantoon pitäisikin tehdä visiteeraus tässä piakkoin. Jouluna siellä oli kaikkea ihanaa ja kävin viime vuotisissa sisustuskirpparissa. Se on ihan kiva tapahtuma. Meillä on häkuvia otettu juuri tuon punaisen talon edustalla Naantalissa =) Kyllä se on kaunis kaupunki, mutta kun siellä on asunut koko lapsuuden ja nuoruuden, ei maisemat näytä niin ihmeelliseltä =) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jaana vinkistä. Laitetaan Paimio muistiin. Naantalissa tulemme varmasti käymään tästä lähtien säännöllisesti, sukulaisperhe kun juuri tosiaan muutti sinne. Itse Naantalissahan ei näin talviaikaan ainakaan hirveästi tekemistä ole joten kaikki lähiseudutkin varmasti koluamme läpi.

  Suveliina en tiennytkään että asutte siellä. Ollaan tosiaan oltu sitten ihan teidän nurkilla :)Mene ihmeessä käymään siellä Vanha Vanton sisustuskirppiksellä parin viikon päästä. Siellähän on varmaan vaikka mitä kivaa. Vauva taitaa olla vielä sen verran pieni ettei eläimistä välitä tuon taivaallista, mutta sitten kun vähän kasvaa niin varmasti tykkää :)

  VastaaPoista
 4. Heipparallaa! Ensi vierailulla ihastuttavassa blogissasi. Pyysit vinkkaamaan uusista blogeista, joten tässä ollaan ! Aloitin sisustusblogin pitämsen tämän vuoden tammikuussa - olet lämpimästi tervetullut vierailulle <3

  VastaaPoista
 5. No tutustuin vielä tarkemmin blogiisi ja klikkasin itseni lukijaksesi <3
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa lukijaksi SisustEllen, täytyypä tulla vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Kurkkaatko blogiini, siellä odottaa sinua pieni tunnustus! ♥

  VastaaPoista
 8. Edellinen kommentti meni huomaamattani vanhalla nimimerkillä, tunnustus löytyy siis täältä: http://valkoistaharmoniaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...