maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kirppislöytöjä


Välillä sitä on tosi huono kirppisonni, eikä pitkään aikaan löydä mitään herkkuja. Ja toisinaan taas koko ajan tulee vastaan ihanuuksia, joita nyt ei vaan millään voi jättää ostamatta. Siinä kai kirppistelyn viehätys piileekin. Ettei koskaan tiedä mitä vastaan tulee. Mun viimeisiin löytöihin kuuluu mm. tämä vanha käsinojallinen tuoli. Pikkasen se tarttee huolenpitoa, lisäruuveja ja varmaan uuden verhoilun. En osaa päättää kangasta vielä ennen kuin kaikki makkarin muut tekstiilit on päätetty. Todennäköisesti kuitenkin jotain hopeanharmaata. Mutta kaunokainen siitä tulee ihan varmasti.


Virkattu sängynpeite pääsee vierashuoneen sohvanpäälliseksi. Se on hieman liian pieni, mutta ajattelin reunustaa sen jotenkin, jotta saan sen riittämään. En itse asiassa ostaessa edes huomannut kuinka pieni se on. Olin niin innoissani siitä että vihdoin löysin virkatun sängynpeitteen :) Olin jo jonkin aikaa etsinyt sellaista.Vanhaa piirakkavuokaa ajattelin käyttää kynttilöiden ja "koristeiden" alusena makuuhuoneessa. Lisäksi vanha pieni puujakkara, joka on ahkerassa käytössä Mytyllä. Se on juuri sopivan korkuinen hänelle ja siitä on tullut ihan lempipaikka telkan katseluun.


Tälläisiä aarteita viime aikoina. Otin juuri itsekin kirppispöydän jotta pääsisin vanhoista romppeista eroon. Tulee siis käytyä taas melkein päivittäin penkomassa myös muiden pöytiä. Saas nähdä mitä meille vielä kotiutuu :) Millainen kirppisonni sinulla on ollut?

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo piirakkavuokaan tehty asetelma ♥ Hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo tuoli!! Ja juuri tuollaisenaan(kin), toki luotan makuusi että siitä varmaan tulee vieläkin upeempi kaunotar :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos SisustEllen :) Mä niin rakastan kaikkea tollasta turhuutta ;)

  Heidi, toki tuoli on tuollaisenaankin kaunis. Ja ei sitä aina saisikaan "pilata" vanhoja mööpeleitä liialla tuunauksella. Kangas on vaan aika likainen ja huonokuntoinen niin menee vaihtoon aikanaan. Mulla on itse asiassa yksi vanha mummolta saatu kangas jemmassa joka voisi sopia tuoliin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...