maanantai 24. tammikuuta 2011

Mami mittoihin

Näistä herkullisen terveellisistä aineksista aion kohta keitellä ison kattilallisen kaalikeittoa. Raskausaikana tuli tosiaan kerättyä kiloja luvattoman paljon. Kymmenen kiloa on niistä edelleen jäljellä ( huokaus). Kesään mennessä olisi tarkoitus niitä pudottaa pikku hiljaa, suunnilleen puoli kiloa viikossa. Sellaista terveellistä mutta tiukkaa tahtia.Olen jo parin viime viikon aikana alkanut keventämään ruokavaliotani, jättänyt herkut pois (melkein) ja nyt ajattelin ottaa muutaman päivän tiukemman puristuksen operaatiossani "mami mittoihin" :).. Joulun, uuden vuoden, nimijuhlien ja muiden herkutteluhetkien jälkeen olo on ollut tosi turvonnut ja kankea. Kaalikeittoa kun ruoaksi pari päivää hörpin niin eiköhän ala nesteet poistua.


Seuraavaksi aion lisätä viikko-ohjelmaani liikuntaa. Vaunulenkkejä tulee nytkin tehtyä päivittäin, yleensä tunnin verran. Huonosti auratuilla kävelyteillä sekin on toki hyvää kuntoilua, mutta jotain lihaskuntoa parantavaakin haluaisin taas harrastaa. Ennen talo- ja vauvaprojektia tuli käytyä salilla kolmisen kertaa viikossa, nyt en tosiaan viimeiseen puoleentoista vuoteen kuin ehkä kerran. Olen keskittynyt hyötyliikuntaan; lumitöihin, raksaamiseen ja vauva sylissä jumppaamiseen. Ajattelin ensi alkuun käydä kerran viikossa salilla tai jumpassa, myöhemmin keväällä kaksi kertaa. Tai tietysti oman jaksamisen mukaan. Nyt olen monena iltana ollut niin väsynyt miehen tullessa kotiin, ettei tulisi mieleenkään lähteä rehkimään. Jos Myttysen vatsavaivat alkavat jo pikkuhiljaa helpottamaan ja yöunet lisääntymään, voisi liikuntaankin taas löytyä virtaa. Ja itse asiassa juuri liikuntahan sitä virtaa yleensä lisää, kun vaan saa aloitettua...


Tälläisiä suunnitelmia täällä laadin kiloja vastaan... Eiköhän näillä eväillä ala kiloja tippumaan ja vaatteet taas mahtumaan päälle!

Huomenna poitsun 3 kk-neuvola, saas nähdä miten hänen mittansa ovat muuttuneet.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kevään suunnitelmille! Hyvälle kuullostaa. Tarveis minunki aloittaa taas toi liikunnan ilo. Tuntuu ettei opiskeluilta ole ehtinyt, vaikka minun kohdalla se on ollu asenteestakin kiinni. Mutta eiköhän se tästä, kun kevät aurinko alkaa taas paistaa. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Suvi,

    kyllä se mulla ainakin on aina niin että kun kevät koittaa saan takaisin energiaa jonka talvi vienyt mennessään. Tsemppiä opiskeluihin ja hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...