maanantai 31. tammikuuta 2011

Maanantai

Jahas, se olisi sitten uusi viikko taas aluillaan. Viime viikko olikin aika hurjaa pyöritystä. Oli perhekerhoa, vauvakino, äiti-vauva-ryhmän tapaaminen ja viikonloppuna reissu Turkuun Mytyn kaksiviikkoista serkkupoikaa tapaamaan. Voi että hän oli suloinen. Ja niin pieni, oliko meidän poitsu muka noin pieni kolme kuukautta sitten? Turussa yövyttiin hotellissa, käytiin ravintolassa ja Ikeassakin pyörähdettiin. Siinäpä olikin jo melko paljon toimintaa pienelle pojalle. Tällä viikolla aion olla poitsun kanssa hiukan enemmän kotosalla. Alkuviikosta pitää ainakin siivoilla kotona, niin kaaokseen pääsi huusholli viime viikon aikana. Ja voisi vaikka leipoakin pitkästä aikaa jotain.



Ikeasta tarttui (kaiken muun krääsän lisäksi) mukaan hauskoja muffinssivuokia. Josko sitä siis leipoisi vaikka suolaisia muffinsseja. Oliivimuffinsseja olen ainakin joskus leiponut. Ne ovat aikas hyviä esim. keiton seurana... Pikapikaa googlaamalla löytyi ainakin alla oleva ohje. Näyttää melko samalta jolla olen aiemminkin tehnyt. täytyypä kokeilla reseptiä myöhemmin...

Oliivimuffinit

4 1/2 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta
200 g voita
3 kpl munaa
1 dl rasvatonta maitoa
1 dl kivettömiä oliiveja

Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe. Nypi joukkoon hiukan pehmennyt voi. Vatkaa munat ja maito kevyesti sekaisin. Sekoita vehnäjauho-rasvaseos ja muna-maitoseos kevyesti keskenään. Viipaloi oliivit ja sekoita ne taikinaan. Täytä muffinivuoat taikinalla. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...