torstai 3. helmikuuta 2011

Puhtaan valkoista

Viikonloppuna ostin Ikeasta uudet päälliset meidän Ektorp-sohvaan ja -rahiin. Sain ne tänään viimein silitettyä käyttöön. Ne on ihanan puhtaan valkoiset. Oikein hohtavat. Miten sitä ei ollut huomannutkaan kuinka kulahtaneeksi edelliset olivat päässeet? Meillä päälliset joutuvat aika kovalle kulutukselle. Kisut niitä kynsivät helmoista ja koko ajan saa olla karvoja imuroimassa pois. Ja viime aikoina on päällisistä jouduttu putsaamaan maitopuklu jos toinenkin. Se hyvä puoli tuossa valkoisessa on ettei maito siitä niin erotu :)Olen pitänyt sohvan päällä erilaisia vilttejä suojaamassa, mutta nyt haluan hetken katsella sohvaa aivan valkoisena. Tosiaan sen pienen hetken kun se noin hyvältä näyttää.

Rahia meillä pidetään olohuoneen pöydän tilalla. Yleensä sen päällä pidetään kynttilälyhtyä, lehtiä, kaukosäätimiä ja mitä nyt milloinkin. Ja kun katsellaan elokuvaa se tyhjennetään ja vedetään sohvan viereen jotta saa oikein hyvän löhöasennon.
Ulkonakin on tänään ollut taas puhtaan valkoista kun uusi lumi on peittänyt ruman ruskean loskalumen alleen. Lunta on tullut aika reippaasti koko päivän, mistä sitä oikein riittää? Jossain otsikossa luki että vasta puolet tämän talven lumista on satanut. Me ainakin hautaudutaan lumeen jos tuo ennustus pitää paikkansa. Kaivellaan sitten keväämmällä itsemme ulos aurinkoon...

1 kommentti:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani =) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...