tiistai 13. toukokuuta 2014

Ne synttärit...

 
Loppusyksystä, juuri ennen pikkuiselle bloggaustauolle jäämistä, postailin Mytyn synttärisuunnitelmista. No synttärithän siis pidettiin jo tosiaan puoli vuotta sitten mutta tässäpä nyt viimein niitä kuvia:

 
 
 
Synttäreitä vietettiin sirkus-teemalla. Koristelut olivat pääasiassa puna-valko-sinisiä, viirejä, viirinauhoja ja ilmapalloja. Pöytä tarjoiluineen ainakin näytti aika karnevaalilta :) Tarjolla oli:
 
 
Cake popseja tein juhliin ekaa kertaa. Ihan hyvin onnistuivat, näyttivät kivoilta ja maistuivat etenkin lapsille. Aika makeitahan ne ovat aikuisen makuun. Kakkua en tällä kertaa edes tehnyt kun ei se mitään Mytyn suurinta herkkua ole. Kynttilät puhallettiin koristeltujen muffinssien päältä.
 
 
    
 
Popcornit tarjoiltiin pusseista ja karkkitötteröt sai palkinnoksi pellen nenän kiinnityksestä. Kasvomaalausta, ongintaa ja nenän kiinnitykseen osallistumista varten olin tulostanut lapsille "sirkusrahaa" jolla kaikki piti maksaa. Se oli lapsista hauskaa, he laskivat innoissaan kuinka monta rahaa onkaan jäljellä.
 
 
 
 
 
 
 
Seuraavaksi meillä juhlitaankin Miniä. Hänen ensimmäiset syntymäpäivänsä ovat ensi kuun alussa. Ajatella, mun vauva! Näin se taas on vuosi hujahtanut. Neitikään ei ole ihan niin mini enää. Minin kemuihin minulla on melko vaaleanpunaisia suunnitelmia. Niistä lisää ensi kerralla :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Tosi hauskalta näyttää, kiva teemana. Meillä mentiin 2-vuotis kekkerit pupuilla. Saa nähdä mitä ensi vuonna keksitään. Saattaa olla jo neidilläkin toiveita, kun kolme täytää =D Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Tää meidän teema lähti oikeastaan noista Tigerista ostetuista kertiksistä. Pikkasen markkinoin tuota sirkus-teema niin jo hän kohta ilmoitti että haluaa nimenomaan sirkus-synttärit :) Mut joo tosta sai ihan kivoja juttuja aikaiseksi. Ehkä nää teemajutut onkin enempi äidin juttu. Kiva kun saa välillä käyttää "luovuuttaan". Mukavaa viikkoa myös sulle!

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköiset juhlat ollut teillä!! <3 Me juhlitaan viikon päästä poikien kimppasynttäreitä, kovasti täällä jo niitä varten touhuillaan :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...