perjantai 9. syyskuuta 2011

Olohuone

Viime viikon Ikean-reissulla hankittiin sitten se uusi ruokapöytäkin. Bongasin sen löytönurkasta hintaan 179,-. Ihan älyttömän halpa siis. Eikä siinä ollut mitään vikaa. Pakettia ei ollut edes avattu. Pöytä on peruskoossa 105x200 ja siihen saa vielä kaksi jatkopalaakin. Siitä tulee 14 hengen pöytä jatkettuna. Eli täytyy varmaan alkaa sunnittelemaan isompia dinnereitä jotta saadaan pöydälle käyttöä.Nyt kun uusi pöytä on paikallaan, alkaa olohuone näyttää aikalailla siltä miltä olen suunnitellutkin. Mua ei yhtään haittaa puuttuvat listoitukset tai sokkelit, niihin ei juurikaan kiinnitä huomiota. Vielä kun saadaan lamput kattoon ja seinille joitain tauluja tai kuvia, niin olen aika tyytyväinen. Mitään kiirettä ei ole, mä tykkään ennemmin rauhassa katsella ja miettiä mitä mihinkin haluan. Laittelen kotia pikkuhiljaa ja oikeastaan koko ajan. Meillä on varmaan aina erinäköistä kun kylään tulee. Ja valmista ei ole varmaan koskaan. Mites te muut? Muuttaako teilläkin koti ilmettään koko ajan?
4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! <3
  Tosi edullinen ja hyvännäköinen ruokapöytä!Kaverilla taitaa olla sama ja on kovasti kehunutkin että on pysynt tosi hyvänä hintaansa nähden!
  Juu-u,täälläkin koti muuttuu kokoajan ja vieraat ihmettelee aina muutoksia ja uusia juttuja!:D Anoppi jaksaa joka kerta vielä kehuakkin kaikkia muutoksia ja uusia juttuja!:)
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on tosiaankin!Ihana tuommonen pitkä pöytä,minäkin tykkäisin kun aika usein järjestän kaiken maailman kissanristiäisiä...Tosiaankin koti muuttuu koko ajan,meillä useammin käyvät kysyvät monesti heti sisään tullessaan että mitäs uutta olet tällä kertaa keksinyt=D Kai se kodin laittaminenkin yhden sortin harrastus on ja kiva sellainen=D Mukavaa viikonlopua sinne!

  VastaaPoista
 3. Mikä on tuo ihana suuri taulu ruskean lipaston päällä? Näyttää kauniilta! :)

  VastaaPoista
 4. Niina:Joo kyllä tässä pöydässä varmaan on hinta-laatu-suhde kohdallaan. Ei harmita jos Mytty saa pikku kolhuja pintaan, kun oli niin edullinen. Hyvää viikonloppua!

  Kirsi: odotan oikeasti innolla et saan käyttää pöytää jossain juhlissa kun siitä saa niin pitkän ja hienon. Kodinlaittaminen on ihan hyvä harrastus ♥

  Mia: Taulu on ostettu viime Thaimaan-matkalta. Se on paikallisen nuoren taiteilijan öljyvärityö. Haluttiin ostaa se kun rakentaminen oli silloin aluillaan. Ajateltiin että uudessa omassa kodissa kuuluu olla yksi kunnon taideteos. Se on mun ihan lemppari. Tosi taitavasti maalattu ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...