perjantai 23. syyskuuta 2011

Miehelläni ja minulla oli kolmas hääpäivä. Googlasin netistä ja löysin sille nimityksen Nahkahääpäivä. Juhlistamme hääpäiväämme vasta ensi viikolla kun lähdemme Helsinkiin kahdestaan. Ystävälläni on lauantaina häät Suomenlinnassa, minä toimin niissä kaasona. Mytty menee hoitoon äidilleni. Menemme Helsinkiin jo edellisenä iltana, koska minun pitää olla jo heti aamusta morsiamen apuna. Näin saamme samalla kahdenkeskistä aikaa. Käymme varmaan syömässä ja elokuvissa. Ihanaa majoittua hotelliin ja mennä rauhassa aamiaiselle herkuttelemaan. Ja sitten vielä illalla hääjuhlat, mä rakastan häitä, ne ihan parhaita. Mahtava viikonloppu tiedossa!



Sain mieheltäni lahjaksi kauniita vaaleanpunaisia ruusuja. Ruusuja on aina kiva saada, ne on niin kauniita. Ylipäätään on kiva kun kotona on kukkia, niistä tulee tunnelmaa kotiin. Aika usein tuleekin ostettua viikonlopuksi kukkia kotiin. Ruukkukukat onnistun aina tappamaan. Leikkokukat kestää sen minkä kestää, eikä niiden kanssa tarvitse stressata. Kai niitäkin pitäisi hoitaa. Leikata uusi imupinta, antaa kukkavirkistettä ynnä muuta. Ei kyllä yleensä tule tehtyä mitään :) Mites te, ostatteko kukkia itse kotiin vai tuoko kenties mies niitä?


Yläkuvassa muuten ompelemiani sydämiä. Tein ne retrokankaasta, jota äitini on käyttänyt aikoinaan siskoni ja minun huoneessa. Noita sydämiä tulee ommeltua iltaisin telkkaria katsellessa. Nuo menevät nyt kirppikselle myyntiin, kun ei meille vaaleanpunainen tai punainen oikein sovi. Jospa löytävät sieltä tiensä vaikka jonkin pienen tytön huoneeseen...

Sydämellistä viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa hääpäivää! Meillä oli just puuhääpäivä eli 5.
    Ihanat sydämet! Voisinpa itekin taas väkertää noita...

    Kukkia ei ole nyt kesällä tullut ostettua kaupasta, vaan tuolta puutarhasta oon keräillyt kimppuja. Ennen sain mieheltä useinkin kukkia, mutta mites se nyt on vähän jäänyt ??!!!

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Marika, mites se sun mies nyt tolleen on unohtanut kukkia tuoda :) Sun tarttee hiukan vihjata asiasta...Meillä kyllä ihan kiitettävästi tuo kukkia kotiin. Mutta useimmiten ostan kyllä itse. Ei varmaa kesäisin tulekaan ostettua niin paljon, mutta kun ulkona luonnonkukat kuolee niin haluaa sisälle edes kukkia. Tulppaaneja tulee ostettua paljon talvella. Niitähän saa yleensä aika edullisestikin ruokakaupoista. Ja se on oikeastaan yksi lempikukista vaikka onkin niin "tavallinen"...

    VastaaPoista
  3. blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Satsuma, käyn hakemassa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...