perjantai 2. syyskuuta 2011

Mytyn huone

Mytyn väliaikainen huone on sisustettu niin kuin vauvanhuone minusta kuuluukin. Vaaleita sävyjä, paljon vaaleansinistä ja vähän lälly-meininki. Sitten kun hänen oikea huoneensa valmistuu yläkertaan, saa se taas ihan erilaisen ilmeen. Sinne tehdään sitten vähän isomman pojan huone. Nyt on kiva kun voi pedata sänkyyn pitsilakanat ja ripustaa verhoihin sydämiä.


Nyt huoneessa ei mahdu olemaan muuta kuin pinnasänky, nojatuoli ja vaatekaappi. Vaatekaappikin kotiutui vasta alkuviikosta Ikeasta. Sitä ennen vaatteita säilytettiin hoitopöydän tasoilla ja valkoisissa laatikoissa. Nyt vaatteille on runsaasti tilaa kun yhdelle seinälle hankittiin leveä kolmeosainen Pax-Birkeland-vaatekaappi.Huoneessa ei ole paljon tilaa esim leikkimiseen, mutta eipä Mytty vielä sitä tarvitsekaan. Leikit leikitään olohuoneessa ja huoneessa käydään vain nukkumassa. Yläkertaan tulee sitten isommat tilat. Ja hyvä niin, koska minulla on jo varastossa odottamassa jonkin verran kalusteita. Ainakin sänky, yöpöytä, kirjahylly ja lipasto odottavat kunnostamista ja maalaamista. Ai, ja yhtä mattoakin aloin virkkaamaan jo vuosi sitten Mytyn huoneeseen. Ehkä sekin tulee valmiiksi ennen kuin yläkerta on käytössä.

7 kommenttia:

 1. Mytyllä onkin aivan ihana huone! Ja sitä leikkitilaa ei kyllä paljon tarvita (ainakaan meillä) vieläkään, olkkarissa leikitään ainavain, vaikka tilaa ois omassakin kämpässä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huone. :) Ihana!!!

  PS. Et ole muistanut antaa mulle sun postiosoitetta vielä. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikki :) Vauvan huonetta on kyll tosi hauska sisustaa kun saa söpöstellä kunnolla.

  Pieni Lintu: osoite laitettu! Voi tosiaan posti löytää näin paremmin perille :)

  VastaaPoista
 4. Oijjoi mikä suloinen huone <3
  Onkohan Mytty aika samanikäinen minun 'vauvan' kanssa? Hän on syntynyt 07/10.

  VastaaPoista
 5. Marianne; on meidän vauvelit aikas samanikäisiä. Mytty on syntynyt lokakuussa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...