perjantai 23. heinäkuuta 2010

Billnäs ja Fiskars...

Billnäsin ruukki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, varsinkin kesällä. Olimme ystäväni kanssa siellä viettämässä vapaapäivää viikko sitten, jolloin alueella järjestettiin Huvilasisustus-messut. Billnäsissä on koko kesän ajan ollut mielenkiintoisia tapahtumia kuten kädentaidot-messut ja antiikkimarkkinat. Parin tunnin ajomatka on kuitenkin sen verran pitkä, ettei siellä montaa kertaa kesässä tule käytyä.Pienellä alueella on paljon erilaisia putiikkeja, kirpputoreja ja antiikkihalleja, jotka kaikki ovat käymisen arvoisia.Lähellä Billnäsiä, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä on myös toinen aivan ihastuttava kesäkohde; Fiskarsin kylä.

Söimme lounasta kosken äärellä Ravintola kuparipajassa ja kävelimme ympäri kylää ihaillen kaunista ympäristöä. Välillä poikettiin tietysti putiikkeihin ostoksille :)


2 kommenttia:

  1. Heippa Marianne! Kiitos kun olit jättänyt puumerkin, tulin heti kurkkaamaan tänne:) Fiskarsissa on meidänkin ollut jo pidemmän aikaa tarkoitus käydä. Niinköhän taas tältäkin kesältä jää, miten se kesä menee aina niin nopeasti ohi?! Ja mitä mahtavia peittoja oletkaan virkannut, minäkin aloitin odotusaikana Onnille tuollaisen isoäidinneliöpeiton tekemisen, mutta se valmistui niin hitaasti, että peittäisi juuri ja juuri pikkuisen nuken... ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Anni, kiitos kommentistasi. Olitkin ensimmäinen :) Laskurista päätellen muitakin on kyllä eksynyt tänne... Itsekin tein ensimmäistä kertaa isoäidin neliöitä, en ole koskaan ollut mikään kova virkkaamaan. Ehkä ensi kerralla voisin tehdä monivärisiä neliöitä, nyt oli helpompi harjoitella yhdellä värillä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...