perjantai 11. kesäkuuta 2010

Tästä se alkaa...

Näin kuumeisena sängyn pohjalla on vihdoinkin aikaa toteuttaa ajatus, joka on hautunut päässä jo pitkään: ihkaoman blogin perustaminen! Ihan ensimmäiseksi täytyy tutkia, miten tämä homma toimii... vaikuttaa näin ensisilmäyksellä monimutkaiselta. Harmi että nörtimpi puoliskoni, eli rakastakin rakkaampi aviomieheni, on koko viikonlopun kalareissulla eikä siltäkään suunnalta siis apua voi pyytää.

Toisaalta, nyt voin rauhassa käyttää tähän kaksi kokonaista päivää...Ja onhan minulla apuna hääräämässä (häiritsemässä) kaksi kissaamme. Ulkona ropisevan sateen vuoksi ne kummatkin makoilevat puolinukuksissa seuranani sängyssä. Välissä tunkevat minun ja läppärin väliin kerjäämään huomiota ja rapsutuksia :) Ne ovat hiukan huomionhakuisia, raasut, kun ovat olleet viime aikoina liian paljon keskenään kotosalla.

Olemme mieheni kanssa tehneet pitkää päivää uutta kotiamme rakentaen. Kotia, joka pitkän haaveilun, suunnittelun ja raatamisen jälkeen on vihdoin valmistumassa (toivottavasti) syksyksi :) Jännittää kumpi ehtii valmistua ensin: talo vai masuasukkimme, jonka on määrä syntyä lokakuussa...

Mitä blogin pitämiseen tulee; tarkoituksena on kirjoitella aina kun vaan ehdin ja pitää teidät ajantasalla talon, vauvan ja muunkin elämän suhteen... Saas nähdä mitä tästä vielä seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...