keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Little prince rules here


Näillä kauheilla pakkasilla olen joutunut miettimään vauvan päikkärijärjestelyt uusiksi. Hän kun on tottunut nukkumaan päivällä ulkona vaunuissa, eikä sisällä nukkumisesta tule oikein mitään. Hän ottaa sellaisia 20-40 minuutin nokosia ja on väsynyt ja kiukkuinen nokosten välissä. Jos pakkasta on ollut liikaa ulkona nukkumiseen, olemme Myttysen kanssa monesti lähteneet "ulkoilemaan" kirppiksille. Vauva nukahtaa hyvin autoon eikä herää kun hänet sitten siirtää kärryihin. Kerrankin on hyvä syy penkoa kaikessa rauhassa ja hitaasti kirppispöytiä ja juoda vielä kahvit ennen kuin lähtee ajelemaan kotio päin. Parin tunnin reissun jälkeen poika yleensä sitten heräileekin kun saavutaan kotiin.


Kirppisostoksia tämä rutiini tietysti kasvattaa, mutta onko tuolla nyt niin väliä kun halvalla saa. Olen ostanut pojalle mm ensi syksyksi, talveksi ja kevääksi ulkoiluvaatteet, jonkin verran vaatteita siskon lapsille ja kasan muuta mukavaa :)

Viimeksi törmäsin pöytään jossa myytiin kivoja ompeluksia. Koristeltuja sydämiä, viirinauhoja ja tälläisiä painettuja kylttejä. Muiden ompeluksia on ihan kiva ostella vaikka itsekin tulee kaikenlaista tehtyä. Näihin tekstipainatuksiin minulla ei ole kyllä aika riittänyt, enkä ole ihan varma osaisinko niitä tehdäkään. Eikös se teksti tulosteta jonkinlaiselle silityspaperille josta se sitten siirretään kankaaseen?

Anyway, nyt meillä roikkuu pojan "huoneessa" (siis työhuoneen nurkkauksessa) kyltti joka ilmoittaa aika todenmukaisesti A little Prince rules here.

1 kommentti:

  1. Hei kivan kyltin olet löytänyt. Itsekin ostan muiden ompelemia ihanuuksia kirpuilta kun en itse osaa tehdä.

    t. Merja

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...