keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Äitiyslomalla

Ihanaa, tänään alkoi äitiyslomani. Nyt on enää viisi viikkoa laskettuun aikaan. Loppuajan aion keskittyä lepäilyyn, ulkoiluun ja kaikkeen mukavaan pieneen puuhasteluun. Pari tilkkutäkkiä on työn alla ja yksi virkkaustyökin... Aion nauttia olostani ja rentoutua oikein kunnolla, kerätä voimia tulevaa varten.

Vauvaa varten kaikki onkin jo valmiina. Pienet vaatteet on pesty ja lajiteltu lipaston laatikoihin, hoitopöytä, vaipat ja tarvikkeet hankittu, turvakaukalo odottamassa kyytiläistä :) Tänään posti toi Saksasta tilatut Gessleinin vaunutkin viimein. Niitä jo ehdittiin hiukan odotella ja peräänkin kyseltiin. Mutta nyt täällä ja ainakin näin pienen tutkailun jälkeen vaikuttavat juuri niin hyviltä kuin odotinkin :) Malli alla oleva Vision S.



Olen päässyt etukäteen vaunuja koeajamaan ystäväni tyttären kanssa ja ihastuin niiden keveyteen ja ketteryyteen. Vaunujen hinta vaan tuntui huimaavalta, mutta onneksi mieheni löysi saksalaisen nettikaupan jonka kautta tilaamalla säästimme pari sataa euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...