maanantai 27. elokuuta 2012

Kuistilta


Tässä muutama kuva meidän kuistilta. Pikkuhiljaa alkaa näyttää ihan hyvältä vaikkei vielä valmista olekkaan...


 

Tapetti näyttää tosi hyvältä. Oli onnistunut valinta vaikka ehdin jo miettiä onko se liian värikäs. Kun se on aika kirjava niin riittää ihan hyvin että sitä on vaan yhdellä seinällä. Sitten voisi olla hieman liikaa mun makuuni jos laittaisi kaikille seinille. Ihan kiva myös että yhdessä huoneessa on enempi väriä, kun muuten meillä on niin vaalea koti.Penkki tehtiin kaapinrungoista jotka on ollut käytössä edellisessä kodissa. Ostettiin siihen lisäksi vaan neljä isoa koria joissa kenkiä voi säilyttää. Se viimeistellään vielä sokkelilistoilla ja päälle laitetaan samaa tasoa mitä keittiössäkin on käytetty.


Klaffilipasto on isänäidin perintöä. Sen vihreä väri sopii aika hauskasti tapettiin. Lipasto on ollut yli  kymmenen vuotta odottamassa pääsyä uudelleen käyttöön. Se ei ole ollut ihan sopiva mihinkään. Nyt sille löytyi kuistilta just oikea paikka...3 kommenttia:

  1. Voi ällistys miten kaunista,ihana tapetti ja tuo lipasto on myös suloinen paikallansa,kannatti käyttöön pääsyä tovi odotella:)

    VastaaPoista
  2. kauniilta näyttää!!! :) ihana tapetti ja vanha lipasto!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kehuista :) Tykkään minäkin. Vielä hakusessa joitain tauluja, oikeanlainen matto ja verhot. Nyt vaan ripustin jotkut ettei ole niin kolkkoa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...