lauantai 22. marraskuuta 2014

Pikkukuusi


Lasten kanssa kävimme pari päivää sitten hakemassa metsästä kuusenoksia ulkoistutuksiin. Otimmepa mukaan samalla pari pientä kuusenalkuakin. Toinen nököttää etuovella ja toinen laitettiin sisälle maljakkoon. En tiedä kauan se siinä karisematta säilyy mutta ihaillaan nyt jonkin aikaa. Yhdessä parin talolyhdyn ja valokranssin kanssa näyttääkin jo aika jouluiselta. Muita koristeita en vielä laittanut. Se on vielä pikkasen liian aikaista. Mutta enköhän mä niitäkin kohta ala kaivelemaan esiin. Olen aina ollut aikamoinen jouluihminen. Yleensä joulukuun alussa alkaa joulufiilis lisääntymään. Ja sen myötä kodin koristelut.



Eihän tässä enää ole kuin reilu viikko niin onkin jo joulukuu. Vielä pitäisi suunnitella ja hankkia sisältö lasten joulukalenteriinkin. On jäänyt vähän viimetinkaan. Ehkä jotain tarroja, kiiltokuvia, karkkia ja muita pieniä yllätyksiä...


Blogikalenteriakin olen tuumaillut. Viime vuonna ei siihen aika riittänyt mutta nyt olisi taas innostusta ja ehkä aikaakin paremmin. Kahden vuoden takaisia "luukkuja" on ollut itse kiva lueskella jälkikäteen. Katsotaan siis jos tänä vuonnakin availlaan joulukalenteriluukut Kissanminttutiellä :)


2 kommenttia:

  1. Kaunis valokoriste. mistä olet löytänyt sen?

    VastaaPoista
  2. Valkoinen pajurengas on ostettu muistaakseni Finnmarista. Ja siihen olen itse kieputtanut valosarjan ympärille :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...