keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12.12


Meillä pitää kiirettä. Niin kuin varmaan tässä vaiheessa joulukuuta monessa muussakin kodissa. Olen hankkinut ja tehnyt joululahjoja, koristellut kotia, askarrellut joulukortteja ja siivoillut jo alustavasti paikkoja. Mitään perusteellista "kaapitkin jynssätään"-siivousta en tosiaan aio tehdä. Sitähän sanotaan että kaappeja ei kannata siivota jouluksi jos ei aio joulua niissä viettää.. Itse teen normaalin viikkosiivouksen ja raivailen kaikki tavararojut ja muut epämääräiset kasat pois nurkista oikeille paikoilleen.



Kirppispöydänkin menin varaamaan. Niin kuin ei tosiaan olisi muuta hommaa. Onhan se tietty hyvä saada kaappeja tyhjemmiksi ennen kuin uutta täytettä taas tulee :) Olen kyllä yrittänyt malttaa mieleni lahjoja ostaessani ja sanonut myös sukulaisille etteivät ostelisi liikaa. Myttykin on vielä niin pieni että menee varmaan vaan sekaisin jos paketteja tulee liian monta.


Hyasintteja ostin jo kotiin. Niistä tulee ihanan jouluinen tuoksu. Se ja kuusentuoksu kuuluu minusta ehdottomasti jouluun. Kynttilöitä vielä palamaan ja joululaulut soimaan niin muuta ei tarvita.

Voi että joulukuuta on mennyt jo 12 päivää. Saman verran vielä niin on jo aatto.


Hyvää joulunodotusta kaikille. Aika hauska päivämäärä muuten tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...