sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tunnustus ja kuvahaaste

Heipä hei, täällä taas muutaman viikon hiljaiselon jälkeen :) Nyt on ollut, ja tulee kyllä olemaankin, niin kiire ettei blogille ole oikein aikaa. Raksaaminen on käynnissä ja pojan sairastelu vie nyt energiat. Saatan pitää vielä parin viikon tauon, saas nähdä.

Sillä aikaa kun taukoilin, sain  Syksymäki-blogista tunnustuksen, johon sisältyy hauska kuvahaaste. Kiitos tästä, Hanna-Maarit!


"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Näin kevätauringon innoittamana päätin kaivaa kuvat viime kesänä napsituista otoksista. Koska olen tehnyt periaatepäätöksen olla julkaisematta läheisteni tunnistettavia kuvia ( lukuunottamatta Myttyä, vauvoja varmaan harva tunnistaa...) saatte tyytyä tylsiin maisemakuviin. Näissä on kuitenkin mielestäni ihana kesäfiilis ja muutenkin ovat onnistuneita kuvia.
Kuvat on otettu ihanan Pioni ja Piirongin pihapiirissä. Pioni ja piironki on sisustuspuodin ja kahvilan yhdistelmä Kärkölässä. Paikka sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa peltojen reunalla ja oli tosi kiva kohde kesäiselle retkelle. Kahvila/puoti on rakennettu vanhaan navettaan ja se oli kuumana kesäpäivänä ihanan viileä. Pioni ja piironki on mielestäni ihan loistokonsepti, mikäs kivempaa kun yhdistää kaksi lempiasiaa: sisustusshoppailu ja herkuttelu.Ihan vierestä löytyy Pekkalan mansikkatila, josta haimme vielä kahvilan herkkujen jälkeen makoisia mansikoita jälkiruoaksi. Ai että odotankin kesän ensimmäisiä makeita mansikoita. Pakkasesta löytyy vielä joitain rasioita viime kesän satoa muttei ne tietystikään vedä vertoja tuoreille marjoille.

Meillä on mieheni kanssa usein ollut tapana tehdä tälläisiä pieniä kotiseuturetkiä kesäisin. Katsotaan vaan netistä joku kiva kohde, joka sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä ja hypätään autoon. Ensi kesänä onkin toivottavasti enemmän aikaa myös tälläisiin minireissuihin kun talo on valmis ja mies pitää isäkuukautensa...

Tunnustuksen ja haasteen haluan laittaa eteenpäin blogeille:
4 kommenttia:

 1. Kauniita kesäkuvia. Olet oikeassa niissä on juuri sitä erityistä kesäfiilistä. Tulisipa kesä jo nopiasti :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heissan, on ihana lukea miellyttävistä kesäkokemuksista! Tervetuloa taasen kahville ja retkeilemään, täällä olemmekin taas kovasti uusineet tiloja ja tuotteita!
  Keväisin terkuin Terhi ja kumppanit, Pioni ja Piironki Oy

  VastaaPoista
 4. Mellu, niinpä kesä saisi jo tulla. Eilen oli kyllä täällä meilläpäin jo aika kesäinen keli. Rusketustakin jo tuli vähän naamaan :)

  Terhi, varmasti ajelemme ensi kesänäkin kahvittelemaan ja shoppailemaan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...