keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Popsi popsi porkkanaa

Meidän mini-mies on saanut muutamana päivänä maistaa porkkanaa. Ja voi pojat kun se näyttääkin maistuvan. Suu auki odottaa lusikallista kuin pieni linnunpoikanen. Hän mässyttää ja tunnustelee miltä ruoka suussa tuntuu ja maistuu. Enemmänkin varmasti uppoaisi, mutta näin alkuun hän saa vain muutamia teelusikallisia.Vitsit että tuo porkkana muuten värjää. En tiedä millä noi oranssit tahrat saisi vaatteista pois? Onko vinkkejä? Käytän kyllä ruokalappua ja vuoraan muutenkin sitterin sideharsoilla mutta aina puolet ruoasta päätyy käsiin ja vaatteisiin. ( tietty lusikkaa ei ehkä kannattaisi antaa pojan omaan käteen...)

On muutes myös jonkin verran sotkuista puuhaa tuo porkkanan keittäminen-soseuttaminen-jääpalamuotteihin tunkeminen.  Kaipaa maminkin vaatteet niitä tahranpoistovinkkejä.Poitsun porkkanasoseesta innostuen keittelin meille aikuisillekin ruoaksi porkkanasosekeittoa. Ylipäätään tykkään tosi paljon kaikista sosekeitoista, mutta varsinkin porkkanasta tulee namia. Tällä kertaa mukaan pataan lensi myös sipulia, paprikaa ja maustettu tuorejuusto. Ai että onkin hyvää...

Aurinkoista päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että porkkana maistuu =) Musta tuntuu että tabort on hyvä, mutta vaatii vuorokauden lilluttelun aineessa. Mutta toisaalta en ole koskaan yrittänyt poistaa porkkanaa vaatteista. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa! PS: blogissani on arvonta =)

  VastaaPoista
 2. Söpöinen pikku porkkananassu :)
  Vanhankansan ohjeen mukaan oon itse saanut porkkanan värjäämät laikut vauvanvaatteista pois yksinkertaisesti auringolla. Pesun jälkeen porkkanan värjäämä vaate vaan tuonne pihalle kuivumaan suoraan kevätaurinkoon niin tahra haihtuu. Toimii :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä Suvi, taborttia en olekaan kokeillut. Täytyypä tulla osallistumaan arvontaan. Jos vaikka osuisi voitto 2 kertaa peräkkäin :)

  VastaaPoista
 4. Pihla, täytyy kyllä kokeilla myös tota aurinkoa. Olen kuullut muualtakin että voisi toimia...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...